Hvem er Sverre Avnskog?
           Her kommer:

Noen av de som besøker min webside, vil kanskje få lyst til å vite litt mer om hvem undertegnede er, etter å ha lest litt i artikkelsamlingen. Derfor vil jeg her skrive litt om meg selv, og sette inn litt bilder fra mitt hittil 50 årige liv.

Jeg vil gjerne få begynne med at jeg er forholdsvis nygift, med min elskede Wan - som er fra Thailand - så man kan vel si, med en viss rett, at lykken smiler til meg akkurat nå. Vi har vært gift i ca 8 måneder, og det er virkelig deilig å dele sin tilværelse med en kvinne som har de samme håp og drømmer for livet som en selv har. At det også finnes ulikheter mellom oss, krydrer tilværelsen og setter oss av og til på prøver, men heldigvis har vi en trygg felles plattform som tåler noen utfordringer. Eller vil jeg understreke at jeg til fulle har fått erfare, at kjærligheten kjenner ingen grenser - hverken alder, nasjonalitet, religion eller bakgrunn forøvrig er noe hinder for at mennesker kan bli lykkelige sammen! De menneskelige følelser og drømmer er like overalt i verden!

Ellers arbeider jeg som lærer på en barneskole ikke langt unna der jeg bor, og trives meget godt med min daglige gjerning med ansvaret for ca 20 elevers opplæring til å bli "gangns menneske", som det het en gang i tiden. Nå skal jeg ikke legge skjul på at arbeidet med barn og unge også byr på mange utfordringer - nåtidens barn har, må jeg innrømme, ikke så mye av den innarbeidede respekt for voksne, som barn hadde før i tiden, men hittil har utfordringene stort sett vært til å leve med. 

Fortsettelse følger!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ser du den lykkelige ektemann sammen med sin kone, Wan, og stedatter, Sofie! Noen ganger er det slettes ikke så verst å være meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her er vi fotografert tre år senere - i 2009. Som man kan se har vår kjærlighet båret frukter, og vi er nå blitt to personer til i familien - Amina, født i april 2007 og Amalin, født i oktober 2009!